Centre adaptat per a gent gran a Tona

¡La Residència Prudenci a Tona és un dels millors centres de la zona!

Contacta

EL NOSTRE CENTRE

El nostre centre està situat en una àmplia zona enjardinada ben cuidada.
Les instal·lacions disposen de cinc plantes i un subterrani. A la planta baixa del nostre centre agrupa la majoria de zones de serveis que hem anat esmentant anteriorment. Tenim la sala de visites, el menjador, tres sales polivalents multiusos amb televisió i ordinadors pels nostres residents.
És una de les zones on els residents passaran més temps, a més de les famílies quan vinguin de visita. A la mateixa planta podran trobar una infermeria i una consulta mèdica per a qualsevol tipus de situació que es presenti i és aquí on tindran lloc les cites mèdiques cada cert temps que es proporcionen als nostres residents.
A la mateixa planta tenim els banys geriàtrics adaptats a tota mena de necessitats particulars, la sala de rehabilitació, i el despatx de la direcció del centre. En aquesta zona tindran lloc les consultes de fisioteràpia pels nostres residents. La cuina, la zona de rentaplats i la bugaderia també són en aquesta zona, amb la seva pròpia zona despatx per al personal que treballa en aquests serveis.

La primera, la segona i la tercera planta són les habitacions dels residents. Aquestes zones poden ser habitacions individuals (21 disponibles) o dobles (37). Al costat hi ha els vestidors dels professionals del centre.

T'interessa comprovar quin tipus d'instal·lacions tenim? Tingues a agradar,
vine a veure-les!